Je bekijkt de reis...
Santiago de Compostella op herhaling!

Je bekijkt de reis...
a
A
27 september 2015 23:06 | Door: Albert
Hallo Geert,
Weer met veel plezier je reisverslagen gelezen!
Ik heb even gedacht dat je toch über das Limit was gegaan.
Gelukkig lijk je alles weer im Griff te hebben en geniet je volop.
Leuk dat je ons daarvan deelgenoot maakt.
Ik wens jou een goede finish!
Viele Grüsse,
Albert
28 september 2015 13:04 | Door: Jos
Hoi Geert,
Max Verstappen heeft gisteren weer zijn teamgenoot in een rechtstreeks duel verslagen. Hij heeft weer punten gepakt en zeker mentaal gewonnen. Jij bent op dit gebied zijn gelijke? Ook jij hebt weer een peuke prestatie neergezet en jij hebt gewonnen van je schaduw. Niet in sneller fietsen maar in het feit dat je weer ontzettend hebt af gezien maar gelukkig zeer intens hebt genoten. jij hebt mentaal ook van je schaduw gewonnen.
Nu lekker enkele dagen genieten van het mooie Malaga en misschien een kiloooootje aankomen van het lekker eten en de heerlijke toetjes, zoals sinaasappelroomijs uit sevilla of speculaascreme brulee etc. Nog veel plezier en tot binnenkort.
28 september 2015 13:25 | Door: Koos
Hallo Geert,
Hier ben ik dan met een reactie op je mooie reis door het prachtige binnenland van Spanje. Ik heb je middels je verslagen goed kunnen volgen en me tot nu toe ingehouden om daar, mogelijke kritische, reacties op te geven.
De belevingen van 2009 zouden je voldoende kennis en inspiratie moeten geven om deze tocht goed door te komen en ook te volbrengen. En dat is je gelukt, misschien hier en daar een schrammetje maar die innerlijke stopknop weet je nu in ieder geval te vinden. Altijd gebruiken is nog een leermoment.
Alle gekheid op een stokje, wederom prachtige verhalen van een mooie bedevaart en een geweldige prestatie, proficiat daarmee, we gaan die verhalen zeker nog "life" horen denk ik.
n.b.
Ik had graag onderdeel van deze mooie tocht willen zijn maar daar was nu geen reden voor, goed van/voor jou en jammer voor mij.
Zie je weer snel,
Koos.
(Ook de groeten van Maria, die had graag nog enkele dagen mee willen fietsen)
28 september 2015 16:23 | Door: Betsy
Hoi Geert, geweldig weer wat je allemaal gezien hebt! Ja Andalusie is erg mooi, maar op de fiets zie je natuurlijk meer dan in de auto! Geniet nog lekker in Malaga, dan kom je weer uitgerust thuis!!!!!
Groetjes en tot het volgende verslag!!!!!
Tnt Betsy :-)